Sajtjaink
Etyeki Hófehér – Camembert jellegű fehér nemes penészes lágysajt
Etyeki Ifjonc – Félkemény érlelt kecskesajt
Natúr lágy kecskesajt
Szinte bármilyen módon ízesíthető, beleértve a pikánsabb fűszereket és a csábítóan édes aszalt gyümölcsöket is. Megjelenését tekintve rúd vagy kúp formában készítjük, így karikázva sajttálakhoz vagy szendvicsekhez is ideális, de szívből ajánljuk salátákhoz, húsok és zöldségek töltéséhez is.
Méltán vált megrendelőink kedvencévé, hiszen a sokoldalú felhasználhatóságának hála, minden séf és háziasszony fantáziája szárnyalhat.
Görögös fűszerezésű lágy kecskesajt
Már első pillantásra is mély hatást gyakorol az emberre ez a kecskesajt, hiszen a fűszerezésének köszönhetően intenzív vöröses köntösben pompázik. Első ízlelésre sem fog csalódást okozni, hiszen a jellegzetes megjelenéséhez, markáns, mégsem tolakodó íz párosul. Ennél a receptnél a fűszerek harmonikus elegyére épp akkora hangsúlyt fektettünk, mint a sajtra, amelyet megkoronázunk vele.
Provence fűszerezésű lágy kecskesajt
A verőfényes Provence hangulatát hivatott feleleveníteni ez a friss sajtunk, melynek karakterét a térség jellegzetes fűszernövényei biztosítják. Aki kedveli vagy kifejezetten rajong a zöldfűszerekért, annak ez a sajtunk könnyedén belopja magát a szívébe és ezzel együtt a receptkönyvébe is. Húsételekhez éppen olyan remek döntés, mint sajttálakon szervírozva.
Fokhagymás-snidlinges lágy kecskesajt
Azt gondolhatnánk, hogy a fokhagyma és a snidling karakteres ízvilága nem hagy mást érvényesülni, de a valóságban ez a két komponens a friss sajt könnyed, lágy tónusával homogén egyveleget alkot. Éppen ez a harmónia teszi ezt a sajtot a partnereink egyik favoritjává. Zöldségekhez, húsokhoz kitűnő választás.
Borsos lágy kecskesajt
A színpompás, apró borsszemeknek köszönheti ez a sajtunk különleges megjelenését és esszenciáját. A huncut külső pedig izgalmas belsőt rejt. Megízlelve kellemes lágy sajt íz fogad, amihez egy intenzívebb, pikáns zamat párosul. Előételekhez, sajttálakhoz, húsok és zöldségek töltéséhez ajánljuk.